Achtergrond

Over de opleider

Talking Stick Instituut is een onderdeel van 4Human Training, Coaching & Advies en is gespecialiseerd in activiteiten rondom dialoogvorming. Dit doen we middels workshops, trainingen, lezingen. Wij geloven dat dialoog onvoldoende bekend is en onwikkeld. Dialoog geeft verbinding en juist verbinding is nodig in een wereld waarin verharding optreedt en men de neiging heeft om te zenden i.p.v. te luisteren en om begrip te tonen naar elkaar.

4Human Training, Coaching & Advies is trainings-, coachings & adviesbureau op het gebied van persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling. Ons bindt het Mensisme, ofwel de overtuiging dat het zakelijk succes begint bij het persoonlijk succes. Onze visie is dat succes komt voort uit persoonlijke ontwikkeling.

Onze overtuiging

Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van organisaties wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken, de cultuur, de wijze waarop leiderschap wordt uitgedragen, de mate waarin gastvrijheid wordt ervaren, de manier waarop er wordt gecommuniceerd en hoe er wordt samen gewerkt. Mensen die gemotiveerd en geïnspireerd zijn presteren immers beter. Het geheim van succesvolle mensen, teams en organisaties is Zelfmanagement, voor ons Zelfleiderschap! De kern van onze programma’s is hierop gebaseerd. Onze kracht is het om mensen te raken en tot de essentie te komen!

Over Frank Rekers

Frank Rekers (1966) is oud-marinier en Zuid-Afrika kenner en zijn speciale interesse voor de leider- schapsstijl van Nelson Mandela, de Ubuntu-filosofie en dialoog. Hij is oprichter van de 4Human Trai- ning, Coaching & Advies en Talking Stick Instituut en is actief als spreker, bedrijfsconsultant, trainer & workshopleider om van waarde en betekenis te willen zijn. Zijn expertise: leiderschap, teamvorming, gastvrijheid, communicatie en verandering en zijn specials: Ubuntu, Nelson Mandela, dialoog, kern- waarden volgens Korps Mariniers. Hij is vader van 4 dochters, een Tukker, Raad van Toezichthouder, bestuurder en auteur van het boek ”van Droom naar Werkelijkheid’. Hij is inspirator en maakt mensen bewust en zet aan tot actie hoe men beste betekenis kan geven.

Nieuw: vanaf dit najaar worden handen ineen geslaan en maakt FR-NK onderdeel uit van 4Human. zie ook www.fr-nk.nl & www.fr-nk.com. Zijn motto: Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij!